Tuesday, 25 February 2014

Bisnes Dropship Produk Digital

Teks : Anys Idayu Hj Zakaria
Foto : Simpanan sendiri


Bismillah,

Sejak tahun 2014, ramai sudah mengambil langkah hendak memulakan bisnes. Lebih-lebih lagi bisnes secara online, lebih mudah duduk sahaja mengadap komputer. Berbekalkan ilmu dan kesungguhan, sudah boleh mulakan bisnes. Kalau join dropship dengan mana-mana pembekal. Hanya sedikit modal diperlukan untuk menjadi ahli dropship mereka. Mungkin juga ada yang tak perlu keluarkan modal.
 
Entri yang lepas saya dah bercerita tentang bisnes dropship. Kalau ada yang nak tahu lebih jelas boleh klik di sini ya http://anysidayu.blogspot.com/2013/04/bisnes-dropship.html.
 
Seminggu dua ni ramai pula yang bertanya saya tentang bisnes dropship ini. Bagi yang betul-betul berminat untuk menjalankan bisnes dropship seperti ini, boleh  sertai kami di akademi bekerja di rumah dengan menjual produk-produk digital dan servis/ perkhidmatan. Atau lebih dikenali lagi sebagai RAKAN NIAGA AKADEMI 
 
 



 

 Bagi mereka yang mahu memulakan bisnes dropship, bolehlah sertai rakan niaga akademi, kerana konsepnya sama seperti bisnes dropship yang lain juga. Mempromosi produk akademi (pakej ebook, kelas online, pakej iklan) dan kalian akan menerima komisen atas pembelian dan pendaftaran mereka sebagai pelajar ke kelas online atau tempahan tapak iklan. Malah komisen yang diberikan juga lebih banyak berbanding produk dropship biasa. Yang menariknya di sini, sebagai rakan niaga kalian akan dapat belajar menghasilkan blog kedai sendiri untuk mempromosi produk-produk akademi ini. Best lagi, kalau sudah ada produk sendiri boleh letak sekali promosi di blog tersebut.
 
Tak seronok ke, dapat buat dropship sudah tentu untuk dapat income, dapat ilmu belajar blog lagi.

 
 
Bisnes apa pun tetap ada risikonya. Tapi kalau dikira-kira, rakan niaga akademi ni tak ada sebarang risiko jika kita betul-betul buat dengan sungguh-sungguh, fokus dan komited. Kalau buat sambil lewa, tak pernah prmosi langsung, buat ala kadar memang kena tanggung risiko sendiri, rasa rugi sebab dah keluar modal. Tapi kalau buat sungguh-sungguh, bila sudah berhasil pasti suka kan.
 
Untuk menjadi rakan rakan niaga akademi, hanya yuran pendaftaran ke kelas asas blog fanpage mula bisnes dan seterusnya kalian sudah boleh mula mempromosi produk-produk akademi. Produk ini pula permintaan sepanjang tahun. Dan yang menarik, pelanggan akan menerima produk dalam tempoh masa yang sangat singkat jika pembayaran mereka telah disemak. Mereka yang perlu pening kepala tunggu postmen hantar, kalian yang menjual pula tak perlu rasa risau produk tidak sampai ke tangan pelanggan. 
 
Nak ke terlepas peluang menjana pendapatan secara online dengan cara mudah ini. Kalau tak nak jom mendaftar sebagai rakan niaga akademi
 
 

 
Satu panduan lengkap Rakan Niaga akan diberikan kepada mereka yang mendaftar. Inshaallah saya akan bimbing kalian bagi membina platform untuk mula.
Apa yang anda dapat dengan menjadi Rakan Niaga?

Anda akan belajar membina platform, iaitu satu Blog Bisnes yang membolehkan anda menjalankan operasi perniagaan hanya dari rumah sahaja. Kalian juga akan belajar membina satu fanpage.
Anda hanya perlu mempromosikan pakej-pakej jualan dan produk-produk yang ditawarkan oleh Akademi Bekerja Di Rumah. Kami sediakan tapak untuk anda berniaga tanpa perlu keluar dari rumah. Apa yang anda perlukan hanyalah kesungguhan dan talian internet.

Blog Rakan Niaga akan tersedia dengan pautan:
1. Logo Akademi Bekerja Di Rumah
2. Logo rasmi SOHOdirectory
3. Kelas-kelas Online
4. Pakej Ebook
5. Ruang Periklanan
6. Borang Tempahan
 
Apa yang menarik tentang Rakan NIaga Akademi :

* belajar gunakan blog untuk jana pendapatan
* dapat free kelas akaun
* bonus 4 ebook
* produk hanya atas talian
* tak perlu simpan stok
* tak perlu urus stok
* tiada modal berkali-kali. Hanya sekali yuran akademi rakan niaga
* produk umum dan permintaan sepanjang tahun
* hanya perlukan kesungguhan, fokus, konsisten.


Dengan ini anda tidak perlu keluar rumah, hanya bisnes di hujung jari. Samada secara sepenuh masa atau secara sambilan.
 
Yang menarik lagi, kami akan berikan kelas akaun percuma untuk mereka yang mendaftar sebagai rakan niaga akademi dengan pakej yuran seperti di bawah ini
 

 
Sudah sedia mahu memulakan bisnes dropship produk digital/servis, jom bergelar rakan niaga akademi. Hubungi saya untuk pendaftaran ini :
email : anysidayuzakaria@gmail.com
sms / wtsapp : 017-7912993
add saya di facebook : https://www.facebook.com/anies.aiz