Saturday, 16 September 2017

Tip Bisnes di FB

Tip untuk online seller di FB Personal.
PUBLIC KAN SEMUA POSTING ANDA JIKA ANDA SEORANG BISNES ONLINE

Awak kan online seller yang guna Fesbuk untuk menjual. Maka, wajib PUBLIC kan semua posting di Fesbuk personal.

Bila dah public, lebih mudah semua prospek tengok apa yang awak jual. Sia-sia je kalau iklan, yang tengok ialah kawan kawan awak yang juga seorang penjual.

Public tu sebab nak bagitahu satu dunia ape awak jual. Bukan suruh bagitahu dunia yang awak meroyan, tak tentu pasal.
.
Itu jer nak pesan. Saya sebagai #EjenGengLike amat ambil berat pasal rakan rakan. Sampaikan pesanan ni kepada kawan kawan yang malas nak baca posting macam ni tau. Kesian mereka.