Sunday, 13 August 2017

Jangan Biarkan FB Krik Krik

FB krik krik pun biar jer. Awak tu peniaga ONLINE. Cukup cukuplah buang masa meroyan up status syok sendiri, lebih baik belajar cara betul tulis STORI.

Kelas 7 hari, untuk berNETWORKING dan bina PERSONAL BRANDING dengan STORI yang berkualiti.
.
Tak lama lagi kelas nak mula. Daftar la dengan saya. Sebelum cengkerik yang korang bela tu tua. Kita bagi hapuskan cengkerik, bagi power korang punya FB dengan status stori yang menarik.