Friday, 21 July 2017

Personal Branding Penting Untuk Newbies

Tek : Anys Idayu Zakaria

Untuk newbies yang baru nak berjinak-jinak dengan dunia bisnes dan nak gunakan FB, sebaiknya kalian belajar dulu menulis dengan cara yang betul, dan belajar bagaimana nak membina personal branding diri sendiri.

Personal branding tidak memerlukan produk. Sebab kita nak up diri kita. Kita nak orang kenal siapa kita. Kita nak berkawan dan besarkan networking.

Tak kesahlah kau buat dropship ke, produk sendiri ke, buat servis ke. Yang penting belajar dulu personal branding. Kalau yang ada produk sendiri boleh la belajar produk branding & personal branding. Kan sekali jalan tu.

Bukannya kau duk up produk tak henti-henti di FB. Rakan FB pun ada berapa kerat, networking pun tak berkembang. Pastu kau meroyan kata penat duk buat sales hari-hari tapi tak de orang nak beli.

Orang tak kesah kau jual apa. Tapi orang akan kesah, dan seronok berkawan kalau kau pandai beli hati dan jiwa mereka. Macam mana? Itulah penting personal branding.

Yang mahu belajar personal Branding di FB saya cadangkan kalian sertai kelas GENG LIKE

Apa tu Geng Like (GL) ☺

#GengLike ialah kelas online 7 hari dalam group FB.

Setiap yang daftar akan belajar:

1- Personal branding
2- Copywriting
3- Content
4- Story
5- FB Engagement

Yuran KELAS GENG LIKE HANYA RM69 SAHAJA

Kenapa murah?
Sebab kami nak bagi peluang kepada lebih ramai orang join.

Untuk mereka yang SERIUS nak upgrade diri dalam bisnes,

Geng Like adalah satu kursus yang wajib untuk dijoin. 😊

Bonus dan free yang akan anda dapat apabila sertai kelas GENG LIKE👇

✔ E BOOK "100 POSTING TARIK LIKE" yang bernilai RM39.

✔ E BOOK "PENGURUSAN KEWANGAN CARA NEWBIE" yang bernilai RM69.

✔ E BOOK 8 NOTA MENULIS

✔ E BOOK 6 NOTA PANTANG LARANG

✔ GROUP NETWORKING yang bernilai RM199.

✔ 3 VIDEO BASIC AGENT SYSTEM (OZIR ZURI) yang bernilai RM99.

✔ 4 VIDEO SALES (AQIF AZIZAN) yang bernilai RM99.

Yang mahu daftar boleh WA 0177912993