Thursday, 2 March 2017

Menulis Buku Pertama, 30 Hari sahaja

Tek : Anys Idayu Zakaria 

Menulis itu suatu terapi. Kau tahu, kehidupan sekeliling dan apa juga yang kita lalui seharian juga boleh menjadi bahan penulisan. Jika kau nak tahu, Menulis Buku Pertama Hanya ambil masa 30 hari sahaja?
.
“Pengalaman semasa melahirkan bayi pramatang mendorong beliau menulis panduan kepada ibu-bapa. Buku pertama berjudul Pramatang, Kelahiranmu Satu Anugerah. Puan Norazizam Zamri”
.
“Budak Kripton menjadi buku pertama yang ditulis. Memaparkan panduan seorang bapa muda membesarkan anak. Menjadi buku bacaan ibu-bapa muda. (Tuan Ammar Kamilin)”
.
“Buku pertama berjudul Bersalin Tenang memberi panduan kepada bakal ibu mengawal rasa takut dalam menyambut kelahiran pertama. (puan Hanz Jamaluddin)”
.
“Guru Pendidikan Khas ini menulis satu persatu kisah bersama pelajar istimewa dalam buku pertama, Teristimewa Untukmu. Alumni Puan Hasmah Hitam”


Jom kongsikan apa yang kau mahu tulis. Jika kau masih ragu-ragu betulkah dalam boleh menulis buku dalam masa 30 hari, kau lihatlah link ini   http://bit.ly/selatantulis
.
Aiz
Aku juga bakal menulis #traveloganies

No comments:

Post a Comment