Belajar Blog Dengan Cikgu ABDR

Teks : Anys Idayu Zakaria 

Belajar buat blog sendiri ini sebenarnya tak susah mana pun. Tak percaya, kalian boleh cuba tanya mereka yang tengah belajar dalam kelas blog bisnes Januari, pasti jawabnya seronok.  Semakin kita buat dan belajar, semakin kita tahu sesuatu yang tak tahu, dan sesuatu yang memang kita cari jawapannya. Berbeza jika kita upah orang siapkan blog, bila masa kita nak tulis sendiri entri, pasti rasa gelabah dan tak tahu nak mula macam mana, nak masuk gambar bagaimana dan lain-lain. Rasa macam rumit dan teknikal. Walhal berblog ni sempoi-sempoi sahaja.

Dhuha Rashidi Setelah sekian lama saya cari . Hari ni baru dapat. Tu yang perlu ada guru. 😍 Memang berbaloi saya masuk abdr . Belajar berguru ni lain. Dari syok sendiri. Buat sendiri. Sendiri tanya. Sendiri teka. Apa tak jadi. Haha. Baiklah ada guru.
 Kelas Blog Bisnes Januari di Group WA 
 
Jadi kesimpulannya, biarlah berkorban masa, tenaga dan wang sikit untuk dapat ilmu yang boleh digunakan masa akan datang. Nak belajar, jom daftar kelas blog februari. 10 tempat je tau. Tak mau ramai-ramai nanti tak fokus heheh.

Kami sudah buka pendaftaran KELAS BLOG FEBRUARI. 10 kekosongan sahaja. Daftar dulu, untuk dapatkan tempat, baca ebook wajib sebelum mula kelas dan menjawab 8 soalan analisa.

Sekiranya daftar kelas ini di bulan Januari, akan dapat bonus 1 lagi ebook 'Inspirasi Bekerja Dari Rumah'.

Untuk daftar boleh WA saya 017-7912993 (Anys Idayu)

Comments

Popular Posts