Saturday, 3 December 2016

Blog Medium Pemasaran Yang Sangat Berkesan

Teks : Anys Idayu Zakaria

Hari ni sahaja dah beberapa orang hubungi tanya GSL dan KELAS BLOG, katanya jumpa di google search keluar blog saya. Tiba-tiba tersedar dah hampir seminggu tak menjenguk blog, walaupun ada juga menulis cepat-cepat guna phone sahaja.

Yang baru nak bertatih berblog, teruskan menulis setiap hari. Agak-agak dah lama awak tulis setiap hari, kemudian selang sehari, dua tiga hari sekali menulis semula pun tak jadi masalah dah. Mula-mula je kena jenuh sikit bagi google kenal blog kita. Inilah cara yang saya praktik dulu, sebab tu dalam KELAS BLOG ABDR ada latihan 44 entri pertama. Nak bagi awak konsisten menulis.

Ada blog, dah update. Kalau belum pergi la update sekarang. Berhenti sekejap scroll FB tu. Blog pun marketing yang sangat power hokeyy.

Nak belajar membina blog bersama Akademi Bekerja Di Rumah, boleh hubungi saya ya.

Nak tempah blog bisnes juga boleh hubungi saya. Sedang promo blog bisnes RM70. Bagaimana cara, WA 0177912993 Anies.