Tuesday, 1 November 2016

TEMPAHAN BLOG BISNES

Teks : Anys Idayu Zakaria 


Assalamualaikum semua. Khas untuk kalian yang tidak berkesempatan untuk belajar membina BLOG BISNES sendiri, kini saya buka untuk TEMPAHAN. Saya akan siapkan SEBUAH BLOG BISNES yang lengkap dengan alamat email, alamat blog, label, halaman, terma syarat, borang tempahan dan beberapa gadget penting yang perlu ada di blog serta 3 entri pertama dan 10 gambar utama yang hendak dimasukkan. Kalian boleh terus guna untuk menulis dan berkongsi sahaja selepas siap blog ini. 


SERVIS TEMPAHAN BLOG BISNES HANYA RM250 BONUS HEADER BLOG SEBUAH BLOG BISNES yang lengkap dengan alamat email, alamat blog, label, halaman, terma syarat, borang tempahan dan beberapa gadget penting yang perlu ada di blog serta 3 entri pertama dan 10 gambar utama yang hendak dimasukkan.

  • Deposit 50% diperlukan untuk saya mulakan kerja-kerja membina blog anda.


  • Masa anggaran siap 3-5 hari waktu bekerja (Ahad - Khamis) 


  • Sepanjang proses menyiapkan blog, saya akan sentiasa berhubung dengan Anda, untuk dapatkan sebarang maklum balas pada blog yang sedang dibangunkan.

Untuk tempahan boleh hubungi saya menerusi 
WA (017-7912993) 

Antara contoh blog yang sudah dibangunkan, boleh lihat blog mereka 

1. http://norsiahtalib.blogspot.my/ (Pakej belajar & upah)

2. http://azizahhussain.blogspot.my/ (Pakej belajar & upah) 

3. http://akakkabinet.blogspot.my/ (Pakej upah blog)

Beza upah dan belajar ialah, upah saya akan siapkan keseluruhan reka bentuk blog, dan kalian hanya perlu tulis dan update sahaja. Tidak ada panduan utk ajar. 

Belajar kalian perlu buat sendiri blog tersebut, saya akan ajar dan berikan toturial untuk membina blog dan boleh masuk kelas blog ABDR. 

Untuk tempahan boleh hubungi saya menerusi 
WA (017-7912993)