Friday, 23 September 2016

Lebih Konfident Gunakan FB Selepas Kelas GSL

Mmg power kelas GSL. Rasa macam sekejap je nak Habis. Alhamdulillah! Terasa diri yg baru kerana sebelum ni Elliyana bukan jenis yg suka update status. Sekarang, 'totally different in 180degree' belum hadam semua. InshaAllah akan praktik lagi. Atika Elliyana

Aduhai sungguh rasa terharu sebab ramai yang berpuas hati dengan KELAS GSL ni. Jangan marah ke meluat tau kalau saya asyik bertanya pada yang belum mendaftar, saya nak bagi biar semua dapat rasa kelainannya bila kita dah JOIN GSL ni. Nak bantu bagi modal besar-besar dalam bisnes memang tak mampu, tapi dengan cara galakkan semua JOIN GSL, sekurangnya kalian boleh gunakan FB sebaiknya untuk penjenamaan diri, kumpul followers dan berbisnes.


Ada lagi yang tercicir daftar GSL, Jom DAFTAR GSL ALMERA (1 OKTOBER) Kuota kosong tinggal sikit sahaja lagi ni. Sebelum tu, boleh baca dulu apa itu GSL, syarat-syarat dan yuran penyertaan ya.


GSL ialah medan untuk kita belajar naikkan engagement di FB, belajar untuk tambah networking, belajar kumpul  follower, belajar untuk dapat LIKE DI STATUS FB.

  ⏩ Lepas seminggu kelas di GSL, Pelajar akan upgrade ke GSLP. 

  ⏩ GSLP ialah medan untuk kita terus kekalkan momentum bersama team GSL, dan untuk kita belajar lebih banyak ilmu bisnes. Group kekal. Networking lebih besar. Dapat belajar lebih banyak ilmu-ilmu bisnes bukan hanya daripada pihak PENGURUSAN GSL, tapi daripada sifu-sifu lain juga. Setiap bulan akan ada kelas free yang ditaja khas untuk peserta GSLP.  Kelas Al Quran bulanan merupakan antara kelas yang akan kita ikut serta. 

  ⏩ Nak belajar ilmu bisnes   mesti join GSLP, nak join GSLP mesti daftar GSL NEWBIE dulu.

Hanya 2 kali sahaja yuran pendaftaran pelbagai ilmu yang akan dapat. Bagi yang serap, hadam n praktik ilmu memang akan dapat rasai perubahannya.  Jom daftar. Walau xboleh keluar jauh timba ilmu bisnes, insya Allah mellaui GSLP kalian akan dapat pelajarinya 😍


Antara yang bakal anda belajar adalah :

- Kesalahan update status

- Cara tingkatkan like pada setiap status anda
🎈Mendapat EBook ayat power untuk update status 
🎈 Bakal dikelilingi 100 lebih sahabat positif yang juga berniaga
🎈 Semangat untuk terus berjaya dalam bisnes meningkat 200%
🎈 Facebook anda bakal berubah 360 darjah

Objektif Utama memang untuk dapat banyak like di status facebook kita. Like penting supaya lebih ramai orang lain dapat lihat apa yang kita post di status facebook. Jadi iklan-iklan yang kita post juga mudah dilihat

Syarat untuk menyertai:
• Perlulah aktif sekurangnya sekali sehari selama seminggu.
• Perlu mengikut segala TASK yang diberikan.
• Bertoleransi sesama ahli group.
• Perlu mengikut arahan/saranan yang diberikan.
• Perlu mengikuti perkembangan group setiap hari selama seminggu.
• Guna nama manusia 
• Gambar WAJAH SEBAGAI PROFILE FB
• Add / aprve Tuan Khairul Zahrin, Pengasas GSL 
• Bersedia untuk menambah 99 orang rakan baru kedalam senarai rakan sedia ada.
• Kuota hanya 150 penyertaan sahaja 

Hanya RM69 / seorang 
RM130 / 2 orang 

FREE EBOOK 100 POSTING TARIK LIKE BERNILAI RM39 DAN EBOOK PENGURUSAN KEWANGAN BERNILAI RM69 (Total semua termasuk yuran RM177) Tapi peserta hanya perlu bayar RM69 SAHAJA, Jimat RM108).

Group akan dibuka 01 OKTOBER  2016.  Ebook juga akan diberikan sebaik dimasukkan ke group.

GSL NEWBIE BATCH ALMERA 01 OKTOBER 2016

PAKEJ KOMBO GSL
🚶🏻Seorang?
GSL Newbie RM69
GSL Premium RM80
Total RM149


👫Berdua?
GSL Newbie RM130 (65)
GSL Premium RM150 (75)

Jadi,
Total RM140 bagi seorang
Total RM280 bagi berdua

Untuk pendaftaran, boleh whatspp saya (017-7912993 anies)