Thursday, 14 July 2016

GSL BATCH INTEGRA 30 JULAI

Teks : Anys Idayu Zakaria 


Alhamdulillah kami sudah buka pendaftaran batch baru GSL BATCH INTEGRA yang akan bermula 30 Julai ini. Apa yang bestnya,  setiap pendaftaran peserta berpeluang untuk dapat FREE 1G GOLD BAR.

5 orang bertuah yang mendaftar untuk menyertai Group Support LIKE pada bulan Julai akan mendapat 1g Gold Bar setiap seorang. Cabutan akan dipilih bagi peserta yang mendaftar bermula 1hb hingga 31hb Julai 2016. Semua orang layak menang. Yang dah join, nak repeat balik pun boleh.

 Kalau rasa masih ragu-ragu untuk mendaftar GSL, apa kata baca dulu testimoni Puan Jamilah Abas 


 Alhamdulillah..bnyk ilmu yg bermanfaat yg sy dapat dr sesi coaching hari tu.dan sebahagiannya sy dah praktikkan dan saya nmpk hasilnya sgt memuaskan.jumlah like makin bertambah.selain dpt meningkatkan lg engagement.

Sy sgt hepy dgn perubahan positif ni.sy nk ucap jutaan terima kasih atas segala ilmu yg dicurahkan oleh pengurusan gsl.mintak halalkan segala ilmu yer puan .
๐Ÿ˜…


Sy akan trus follow setiap usaha yg pihak pengurusan lakukan utk trus mencurah ilmu..terima kasih bnyk2 ๐Ÿ˜˜masih bnyk lg yg sy perlu belajar..dan sy harap ini adalah permulaan yg baik yg akan sy teruskan..terima kasih puan
๐Ÿ˜˜
 
Semoga Allah merahmati dan memberi segala nikmat kpd pihak pengurusan..Amin..

sy bergerak bersama dgn suami sy Rajaie fahami..dia mmg semangat dan pendorong utama sy puan..alhamdulillah sy dpt full support dr dia .hari tu asalnya dia register utk sy.dan akhirnya sy berjumpa dan dapat mengenali insan2 dr pihak pengurusan dan sahabat2 yg awesome ni..๐Ÿ˜Š
Jom sebar-sebarkan pada rakan-rakan yang belum daftar GSL


 Antara yang bakal anda belajar adalah :

- Kesalahan update status
- Cara tingkatkan like pada setiap status anda

๐ŸŽˆMendapat EBook ayat power untuk update status

๐ŸŽˆ Bakal dikelilingi 100 lebih sahabat positif yang juga berniaga

๐ŸŽˆ Semangat untuk terus berjaya dalam bisnes meningkat 200%

๐ŸŽˆ Facebook anda bakal berubah 360 darjah

Objektif Utama memang untuk dapat banyak like di status facebook kita. Like penting supaya lebih ramai orang lain dapat lihat apa yang kita post di status facebook. Jadi iklan-iklan yang kita post juga mudah dilihat.

 Syarat untuk menyertai:
• Perlulah aktif sekurangnya sekali sehari selama seminggu.
• Perlu mengikut segala TASK yang diberikan.
• Bertoleransi sesama ahli group.
• Perlu mengikut arahan/saranan yang diberikan.
• Perlu mengikuti perkembangan group setiap hari selama seminggu.
• Guna nama manusia
• Gambar WAJAH SEBAGAI PROFILE FB
• Add / aprve Tuan Khairul Zahrin, Pengasas GSL
• Bersedia untuk menambah 99 orang rakan baru kedalam senarai rakan sedia ada.
• Kuota hanya 150 penyertaan sahaja


Hanya RM69 / seorang

RM130 / 2 orang

FREE EBOOK 100 POSTING TARIK LIKE BERNILAI RM39 DAN EBOOK PENGURUSAN KEWANGAN BERNILAI RM69 (Total semua termasuk yuran RM177) Tapi peserta hanya perlu bayar RM69 SAHAJA, Jimat RM108).


Group akan dibuka 30 JULAI 2016.  Ebook juga akan diberikan sebaik dimasukkan ke group.



Jom sebarkan pada rakan-rakan yang belum sertai GSL.