Thursday, 7 April 2016

Usahawan Online Mesti Join GROUP SUPPORT LIKE

Teks : Anys Idayu Zakaria 

 
Nak tau tak kenapa usahawan online digalakkan join GSL. Dalam GSL kita akan diberikan tips macam mana nak jalankan bisnes secara PROPER di FB PERSONAL. Kebanyakan daripada kita ni main redah je berniaga di FB ni kan? 😁 Tapi dengan GSL, kita akan diajar macam mana nak berniaga di FB dengan baik. Kita juga akan belajar kenapa tak boleh update 10 iklan sehari, kenapa tak boleh share, kenapa tak digalakkan update selepas jam 12malam dan banyak lagi tips-tips berguna tau.

Rugi sangat tak grap dan belajar. Nak berniaga mesti kena tambah ilmu. Ce cuba tengok testimoni peserta GSL ni. Pasti u alls teruja nak join untuk upgrade ilmukan



 Nak daftar, atau nak tanya apa-apa tentang GSL, jom whatspp saya Anies (017-7912993)