Thursday, 4 February 2016

Kenapa Usahawan Online Digalakkan Memiliki Blog

Teks : Anys Idayu Zakaria 


Mengikut pengalaman saya sendiri selepas hampir 3tahun menggunakan blog sebagai medium perkongsian dan pemasaran, rata-rata bakal pembeli yang membuat belian melalui blog rupanya mereka tak mahir menggunakan facebook atau tak aktif pun fasebook
.
Kenapa saya katakan begitu?
Sebabnya hampir semua pelajar yang mendaftar ke kelas online blog, ramai antara mereka maklumkan, mereka tak ada fasebook, dan tak aktif pun.

Heheh saya paksa juga mereka buat fasebook untuk belajar bersama di kelas online blog ABDR.
Terkadang tu, ada juga yang tanya, boleh ke jalan bisnes dengan fasebook. mereka lebih nampak fungsi blog untuk pemasaran berbanding fb.

Dan satu lagi yang saya suka pelanggan dari blog ni rata-rata memang senang close heheheh,
.
Tapi sebaiknya rebut la peluang yang ada depan mata. fasebook, blog kan percuma. Apa lagi. Sambar!!!
.

.
Nota kaki : Cuma nak bagitau, kalau yang dah mahir gunakan facebook jom kita cuba-cuba belajar gunakan blog pula. Jom sertai kami di KELAS ONLINE BLOG ABDR

Untuk yang dah ada blog, nak bagi mahir lagi di fb. Nak bagi lebih ramai prospek dari fb jom daftar GSL BATCH TAM