Sunday, 17 January 2016

Mazhab Berniaga Dengan FB Personal

Teks : Anys Idayu Zakaria 


Ada yang kata tak perlu LIKE / KOMEN / ENGAGEMENT tetap boleh jana income dari follower dan rakan-rakan di fb, walaupun mereka sebagai silent reader.
.
Tapi kalau LIKE banyak pun bagus juga. Menggambarkan kita seorang online seller yang sangat aktif. Bila aktif maksudnye cepatkan kita respon setiap pertanyaan pelanggan kan.

.
.
Tahniah untuk peserta-peserta GSL BATCH ABAM. Mereka dah dihuru-harakan dengan rakan-rakan dari GSL.
Bila saya bagitau siap la nanti dihuru-harakan, semua pelik bin ajaib. Tapi bila dah start ada dalam GROUP SUPPORT LIKE, semua pakat bagitahu rugi sangat tak join dari awal :p



Nak tahu macam mana huru haranya GSL jom join GSL BATCH TEH

Masih dibuka untuk pendaftaran. Terlepas jangan cakap akak tak payung pulak