Thursday, 28 January 2016

GSL Batch Ton

Teks : Anys Idayu Zakaria 

 
Kalau nak tau, kata sifu abam

GSL adalah medan untuk mengumpulkan insan-insan yang datang dari seluruh pelusuk Malaysia.

Digabungkan di dalam 1 group tanpa pilih bulu. Yang tak kenal, pakat-pakat kenal. Yang sudah kenal, pakat-pakat rapatkan.

Itu baru bernetworking. Bukan melepak dengan orang yang sama sahaja setiap hari.

Faham ke faham ni?
.
Sahabat-sahabat yang suka bernetworking, suka nak kerja berjemaah memang patut sangat join GSL ni.

Tak percaya, join dulu baru tahu best ke tak wink emoticon
 
Dapat banyak manfaat ke tak

.
Pendaftran GSL BATCH TUN (13/2) dah dibuka. Boleh mula daftar harini.
.
Akak nak kongsi satu lagi ulasan bakal peserta batch teh. Pakat tak sabar nak mula, belum mula dah rasa aura
.

Korang tak nak rasa ke aura best macam ni.

Apa yang bestnya boleh tengok gambar ni ye


.
Nak register jangan lupa cari akak tau