Monday, 11 January 2016

Group Support Like Batch Teh

Teks : Anys Idayu Zakaria
Foto : Simpanan peribadi GSL 


Dengan rasminya pendaftaran GSL BATCH ATUN dah ditutup

wahhh cepat pantas lagi 2 minggu group open, dah penuh kuotaa.
.
Aduhaiii tak payah pening-pening fikir kenapa ramai sangat daftar. Meh sini baca apa kata peserta-peserta GSL BATCH ABAM yang baru masuk group minggu lepas


.
Azman Azmi Thanks of lot Anys Idayu Zakaria memperkenalkan GSL. Best..best..best GSL! Energetic sepanjang hari wink emoticon
.
Munirah Abd Halim BEST.BEST.BEST
.
Saadiah Khaidir Best sebqb dpt ramai kwn baru yg positif. Betul. Byk yg saya belajar Nmpk remeh tapi impak besar
.
Kan kan.
.
Dengan rasminya GSL BATCH TEH dibuka hari ini. Akak belum announce lagi dah ada yang daftar tau. Tengok pantas tak depa ni.


Yang belum cepat-cepat la ye. Kalau tak terlepas lagi. Boleh baca ulasan peserta di gambar tu ye.


Yang nak tahu kenapa pentingnya sertai GSL ni, ini sedikit info ringkas


GROUP SUPPORT LIKE (GSL)
.
Siapa yang perlu join? Mereka yang
+ nak belajar lebih banyak TIPS menarik BERIKLAN DI FB personal kita
+ TIPS bagaimana untuk tarik LIKE pada wall personal FB dari semasa ke semasa
+ nak bina dan tingkatkan pengaruh, reputasi, kredibiliti serta jenama melalui personal FB
+nak tambah lebih ramai rakan positif dan kembangkan jaringan networking
.
.
GSL BATCH TEH dibuka pendaftaran. Boleh sila cepat-cepat daftar ya