Sunday, 22 November 2015

Tips Mula Menulis Di Facebook

TIPS UNTUK MULA MENULIS DI FACEBOOK / PAGE:

1.Type dulu perkongsian anda di Blog.

2.Copy and paste ke dalam Page anda.

3.Post.


Maksudnya di sini, create Blog dulu.Blog bukan saja untuk kita backup.

Tapi ramai 'corporate people' suka membaca di Blog. Lebih straight forward rasanya di blog ni.Tak banyak iklan.

Janganlah terus type yang panjang-panjang tu di Facebook/page.Bila-bila pun boleh hilang!.
Sayang tau kalau hilang hasil kreatif kita tu 
(Tip Anis Choc Moist Cake) .
.
.

Jom mulakan penulisan dan perkongsian anda di blog. Simpan kemas-kemas di sana. Bila-bila masa nak baca pun boleh buka dan baca kan.

Gitu...sayang woooo kalau hilang hasil kreatif kita tu

Macam mana nak mula, kami buka pendaftaran kelas online blog setiap hari. Bergabung bersama jemaah ABDR. Menghampiri 2000 penyertaan

Untuk pendaftaran boleh hubungi saya ya ;)