Tuesday, 17 November 2015

ABDR Kumpulan Sokongan WAHM Dan Usahawan Online


Tip mula bisnes


** Jika tidak ada mentor, mula cari sekarang. Selepas analisa mengenalpasti apa minat, kepakaran dan jenis bidang yang ingin diceburi, mula cari mentor dalam bidang tersebut dan ikut langkah yang sudah disediakan.

** Bergabung dengan mereka yang sedia ada yang sudah sukses dalam bidang tersebut. Jika bidang masakan, maka carilah mentor dalam bidang masakan, jangan pula sibuk hadir seminar kecantikan. Jika bidang jahitan, maka carilah mentor dan mereka yang sudah sukses dalam bidang tersebut.


** Jika belum ada kumpulan sokongan, cari dan dapatkan kumpulan sokongan. Kumpulan sokongan sangat penting, untuk kita berkongsi terutama ketika kita berada dalam keadaan kecewa dan memerlukan bantuan. Kami sediakan platrformnya, boleh sertai di sini untuk sertai kumpulan sokongan. (Akademi Bekerja Di Rumah http://akademibekerjadirumah.blogspot.com)


Bagaimana cara untuk sertai kami, boleh hubungi saya untuk penyertaan ya :)  Semoga dengan adanya platform ini dapat membantu lebih ramai usahawan wanita terutamanya berada dalam kumpulan sokongan yang betul