Tuesday, 2 December 2014

Sesi Coaching Blog Sekitar Johor Bahru - Tahun 2015

Teks : Anys Idayu Hj Zakaria
Foto : Koleksi Peribadi 


Alhamdulillah, beberapa sesi coaching blog secara one to one telah selesai dijalankan untuk sekitar kawasan Johor Bahru. Sesi coaching ini berlangsung pada bulan November.

Terima kasih pada semua belajar yang telah mendaftar, mereka sangat komited menyiapkan tugasan kelas dalam tempoh 3 jam sahaja, dapat selesaikan tugasan yang diberikan, dan bersambung untuk tugasan penulisan dalam kelas online di group pula.

Insya Allah, hasrat hati saya untuk buka semula sesi coaching area Johor Bahru ini, kemungkinan tahun hadapan, itu pun perlu lihat dulu pada jadual kelas saya. Jika tidak bertembung dengan pembelajaran dan sesi kelas di UTM, Insya Allah saya akan adakan lagi sesi coaching ini.

Tapi bila fikir semula, sebenarnya masih ramai lagi suri sekitar Johor Bahru yang sedang mencari peluang dan ruang untuk mula belajar berbisnes secara online. Ada juga yang sms /whatsapp bagitau tak dapat turut serta tarikh pada Bulan November lepas, jadi lepas difikir-fikirkan, saya akan buka kelas coaching untuk tahun 2015, bergantung bila-bila masa sahaja, hujung minggu, Jumaat / Sabtu mengikut kelapangan, jika tiada kelas di UTM.

Bagi yang berminat, boleh dulu sms /whatsapp saya 017-7912993 (anies), untuk persetujuan tarikh. 

Ini details lanjut tentang kelas ya 

 
Kelas offline blog fanpage mula bisnes Johor Bahru
Kelas berlangsung secara one to one
Kelas ini terbuka untuk suri yang berada di sekitar kawasan Johor Bahru, Ulu Tiram, Kota Tinggi. 
Tarikh : Boleh sms /wsapp saya dahulu, untuk kita pilih tarikh persetujuan bersama (tertakluk kepada masa saya free, hujung minggu Jumaat / sabtu)


Kelas berlangsung selama 3 jam untuk setiap sesi.

Tempat : Berdekatan dengan persetujuan pelajar

Terhad hanya untuk 3 peserta sahaja satu sesi.

Yuran kelas RM300/orang 

Apa yang pelajar akan dapat melalui kelas online blog offline ini :
  • Dropship produk makanan sunnah (airzam, jus kurma, jus epal, madu) dan produk makanan (nasi arab, keropok keping)
  • Bonus 4 ebook ABDR (Ebook belajar asas blog, ebook super wahm super mom, ebook mula bisnes butik dan ebook 101 idea home based bisnes)
  • Dapat belajar hasilkan blog bisnes, dan boleh mula berjualan
  • Alumni akademi bekerja di rumah
  • Dapat masuk group support kelas secara online 
  • Handout akan diberikan
  • Dapat jadi pengurus online akademi, berpeluang perkenalkan produk ABDR dan nikmati komisen dari rm50-100 untung bersih
  • Personal coaching online berterusan walaupun telah selesai kelas di luar 3 jam

Untuk kalian yang tinggal luar daripada Johor Bahru, boleh terus mendaftar ke kelas online blog. Kelas lebih mudah dan fleksibel mengikut masa dan tempat kalian sendiri. Hanya perlu online sahaja untuk siapkan tugasan.