Thursday, 18 December 2014

Jana Pendapatan Sebagai Pengurus Online Akademi

Cik azue sebelum ikut serta kumpulan sokongan Akademi Bekerja Dari Rumah ini, cik azue juga telah sedia tahu menulis blog, sedia tahu buat page FB dan link itu ini ke blog dan sebagainya.
Sebelum nak bersama tu, memang pernah terdetik juga dihati, tak perlu lah ikut serta, dah tahu pun semuanya, tapi hati ini (melalui istikharah) berat mahu turut serta, dengan alasan, "tak salah cari ilmu, mana tahu ada ilmu baru yang belum tahu. Namun jika semua sudah tahu, sekurang-kurangnya ada kumpulan sokongan bila rasa macam mood jatuh merudum"

Alhamdulillah, setelah bertahun sebuk menjadi 'silent reader' bagi blog puan Masayu Ahmad, akhirnya, cik azue melangkah masuk menjadi sebahagian dari keluarga besar ini.
Jangan ingat banyak yang kita tahu, banyak lagi juga yang kita belum tahu.

Terima kasih cikgu pembimbing yang rajin membimbing kita. Terima kasih ya cikgu Anys Idayu Zakaria. Terima kasih juga buat puan masayu yang banyak memberi peluang bagi kami para suri untuk kekal aktif menjana pendapatan sampingan walau sudah bergelar 'the real ORANG di RUMAH'.

Baik, ini perkongsian cik azue bagi kalian yang masih was-was tentang ABDR ini. Jujur, banyak yang diperolehi jika benar kita mengikuti sepenuhnya saranan yang diberi semasa kelas online.
Cik azue yang agak sibuk memanjang ini juga sangat selesa dengan kelas online yang 'flexible', yang bermaksud, bila-bila masa nak akses dan buat ikut suka hati sendiri. Namun percayalah, kalau tidak mencuba, kita tidak akan tahu sampai ke mana kah kita.

Bagi kalian yang mahu dan ingin sertai keluarga besar ABDR (sikit sahaja lagi kami nak mara 1000 penyertaan dengan jumlah 901 blog alumni ABDR setakat ini)
Yang mana dah terasa di hati, boleh sertai kami melalui mana-mana kelas berikut.

1. Kelas asas blog dan penulisan
2. Kelas asas blog dan fan page mula bisnes
- produk sendiri
- dropship makanan sunnah
- dropship produk islami
- dropship produk makanan
- drosphip telekung solat
3. Kelas beriklan mudah.my
4. Kelas penulisan kreatif
5. Pendaftaran pengurus online
6. Pendaftaran kelas urus akaun wahm soho
7. Tempahan blog bisnes/blog penulisan-siap 3 hari
8. Beriklan bersama kami di http://sohodirectory.blogspot.com/
9. kelas penulisan ebook premium

Pendaftaran Kelas Online/Offline Blog dibuka setiap hari.
Hubungi cik azue jika kalian sudah sedia atau mahu tahu lebih lanjut tentang pengalaman cik azue sendiri sebagai ahli dan pengurus online ABDR