Friday, 17 January 2014

Buka Butik Secara Online

 
ULASAN PEMBACA EBOOK PANDUAN MULA BISNIS BUTIK

 

 


Assalamualaikum W.B.T diucapkan kepada para pembaca, semoga sentiasa berada di dalam rahmat serta lindungan yang Maha Esa. Aminn.

Baru permulaan tajuk sudahpun menarik minat saya untuk membaca seterusnya, sehingga ke muka surat yang terakhir. Lebih-lebih lagi, ebook ini berkaitan dengan bidang yang sedang saya ceburi sekarang.

Terharu serta gembira kerana terdapat banyak tips serta panduan yang amat berguna buat saya yang masih mentah dalam bidang ini.

Maklumat yang dipaparkan amat lengkap, dan sesuai dijadikan rujukan bagi mereka yang baru bercadang untuk memulakan bisnes, ebook ini juga sesuai dibaca bagi mereka yang telahpun membuka butik mahupun bisnes jahitan. Dapat menambahkan ilmu dan juga untuk meningkatkan kualiti bisnes dan pelbagai lagi.

Selepas usai membaca, minda menjadi lapang serta terbuka, kerana selama ini sukar untuk mencari maklumat yang begitu padat sama ada di internet mahupun di kedai buku.

Alhamdulillah, banyak informasi yang berguna dapat dipraktikan buat diri saya. Bagi mereka yang masih buntu dan tercari-cari apakah tips serta panduan dan langkah-langkah untuk memulakan bisnes butik secara online mahupun offline segera memiliki ebook Panduan Mula Bisnes Butik Online/Offline ini.

dapatkan ebook panduan mula bisnes butik di sini Aizmall Gedung Buku Online

Bonus ebook ini melalui pendaftaran kelas online di akademi bekerja di rumah.

 
 
 

 
 
PAKEJ BEKERJA DI RUMAH
MULA BISNES BUTIK
RM 150
 
 
Bab 1: • Memilih fokus produk yang sesuai contoh pilihan adalah pakaian kanak-kanak, banyak kategori yang boleh dipecahkan iaitu, barang kelengkapan kelahiran, pakaian kanak-kanak mengikut usia, pakaian tidur kanak-kanak lelaki dan perempuan, barangan kelengkapan penyusuan eksklusif, barangan bahan bacaan awal kanak-kanak berusia 1,2,3 tahun.

• Contoh fokus produk lain ialah butik pakaian dan aksesori wanita. Contohnya butik pelbagai koleksi tudung, kain ela, pakaian siap seperti baju kurung, pakaian ke tempat kerja, pakaian untuk majlis sosial dan riadah. Untuk aksesori seperti beg tangan, kasut dan sebagainya.

• Contoh fokus produk lain ialah butik pakaian dan aksesori wanita. Contohnya butik pelbagai koleksi tudung, kain ela, pakaian siap seperti baju kurung, pakaian ke tempat kerja, pakaian untuk majlis sosial dan riadah. Untuk aksesori seperti beg tangan, kasut dan sebagainya

baca lagi dalam ebook panduan mula bisnes butik offline / online