Friday, 6 December 2013

Tip Bisnes - Belajar promosi diri

Teks : Anys Idayu Hj. ZakariaTips Bisnes
 
# Jika kita ada satu kebolehan / kemahiran diri, kita perlu belajar tonjolkan kemahiran tersebut. Jika tidak pandai promosi diri atau kita tidak pandai ketengahkan bakat dan kebolehan itu, maka kita akan rugi. Kemahiran promosi diri sangat penting tidak kira dalam bisnes atau pekerjaan. #
 
 
 
Jom kita serlahkan bakat dan potensi diri yang kita ada.
 
Tidak tahu bagaimana caranya, boleh juga sertai saya di akademi bekerja di rumah. Dalam kelas online asas blog fanpage mula bisnes atau kelas online asas blog penulisan. Dalam kelas ini, kami akan analisa dahulu protege sebelum memulakan kelas pilihan. Dari analisa tersebut kita boleh lihat kemahiran, minat dan kepakaran protege sebelum mula menulis.
 
Mengapa perlu analisa?


Tiga soalan dari lapan soalan penting adalah, pendidikan, pengalaman, minat dan kemahiran. Ini salah satu momentum dan isi gali utama menjadikan blog kita ada matlamat pengisian. Setiap orang tidak sama untuk jawapan analisa, itulah sebab selepas khatam ebook asas blog, pelajar akan mula dibimbing berdasarkan jawapan analisa untuk tugasan seterusnya.


Kami menerima pendaftaran setiap hari. Pendaftaran Disember sudah bermula. Kepada yang tertanya-tanya yang mana sesuai untuk disertai, di bawah adalah keterangan yang mungkin membantu:

1. Kelas online asas bina blog penulisan - untuk membina blog berpengaruh, blog yang disukai pembaca, belajar menulis blog dengan betul yang dapat menarik traffik ke blog.

2. Kelas online asas blog fanpage mula bisnes - bagi yang mahu mulakan bisnes online. Tak tahu cara untuk mula bisnes. Belajar urusniaga mudah dengan mnggunakan medium percuma blog, fnpage, fb. Belajar menjana pendapatan bermula RM5, RM10, dan seterusnya. Bagi yang tidak ada produk kami sediakan produk untuk dropship.

3. Kelas beriklan di mudah.my - mudah.my merupakan medium promosi online secara percuma. Belajar teknik beriklan dengan betul di situ.

4. Kelas penulisan kreatif - bagi yang bercita-cita menulis cerpen. Belajar menulis cerpen dahulu sebelum menulis novel. Apabila sudah pandai tulis cerpen, insya Allah boleh menulis novel.
 Hubungi saya untuk mana-mana kelas pilihan :
sms / wtsapp : 017-7912993
 
________________________________________________________
 


Dapatkan ebook ini. Sudah terbit.
Dengan harga RM50 SAHAJA


Bab 1 : 101 Idea Home-Based Bisnes
Bab 2 : Mula Bisnes Tanpa Modal
Bab 3 : Rancang, Sasar Matlamat
Bab 4 : Strategi Pemasaran Online
Bab 5 : Strategi Pemasaran Offline
Bab 6 : Operasi Dari Rumah
Bab 7 : Khidmat pelanggan Online
Bab 8 : Produk Digital vs Produk Fizikal
Bab 9 : Strategi Pemasaran Gaya Rasulullah
Bab 10 : Rahsia Bisnes Siti Khadijah
Bab 11 : Pengalaman Usahawan Sukses
 
Bakal Terbit 15.12.2013
Tempah dengan harga pre order RM30 SAHAJA.
 
 


 
Bakal Terbit 1.1.2014
Tempah dengan harga pre order
Hanya RM30 SAHAJA
 
 

 

Apa yang menarik jika anda dapatkan ebook panduan 44 hari pantang tradisional & moden ini sebelum 15.12.2013 ini, anda akan menerima ebook bonus 44 Resipi pantang Tradisi Melayu (akan terbit pada 1.1.2014).

Dengan hanya menghantar ulasan ebook panduan 44 hari berpantang. Layak menerima ebook bonus. Promosi ini sah sehingga 15 Disember sahaja.

Selepas itu, harga pakej kembali kepada asal RM60.


Mahu dapatkan keduanya. Tempah sekarang di sini. Hanya dengan RM30 SAHAJA, sebelum 15.12.2013