Wednesday, 4 December 2013

Tempahan Membuat Blog

Teks : Anys Idayu Hj Zakaria

Bismillah.
Alhamdulillah.

Sejak saya siarkan entri untuk upah buat blog, ramai yang menelefon untuk menggunakan perkhidmatan ini. Alhamdulillah, syukur kerana sejak pandai berblog ini saya sudah boleh menggunakan kemahiran ini untuk menjana pendapatan pula. Juga dengan niat untuk membantu mereka yang tidak berkesempatan untuk belajar sendiri, kesuntukan masa dan memudahkan mereka.
 
Semalam selesai satu tugasan saya menyiapkan sebuah blog assingment pelajar Master. Di sini saya sertakan sekali contoh blog yang telah dihasilkan. Maklumat yang terkandung di dalam blog tersebut sudah disediakan oleh pelajar tersebut. Saya hanya perlu membina email dan blog dan memasukkan data yang ada, serta membina ikon-ikon penting yang lain. Antaranya label, borang tempahan, contact person, dan pages.Saya juga mengalu-alukan mereka yang mahu mempelajari cara-cara asas untuk membina blog. Kami di bawah Akademi Bekerja di Rumah turut mengadakan beberapa modul kelas untuk mereka yang mahu belajar membina blog asas dan seterusnya menggunakan blog ini untuk menjana pendapatan pula.

 
Kami menerima pendaftaran setiap hari. Pendaftaran Disember sudah bermula. Di bawah adalah keterangan yang mungkin membantu:

1. Kelas online asas bina blog penulisan - untuk membina blog berpengaruh, blog yang disukai pembaca, belajar menulis blog dengan betul yang dapat menarik traffik ke blog.

2. Kelas online asas blog fanpage mula bisnes - bagi yang mahu mulakan bisnes online. Tak tahu cara untuk mula bisnes. Belajar urusniaga mudah dengan mnggunakan medium percuma blog, fnpage, fb. Belajar menjana pendapatan bermula RM5, RM10, dan seterusnya. Bagi yang tidak ada produk kami sediakan produk untuk dropship.

3. Kelas beriklan di mudah.my - mudah.my merupakan medium promosi online secara percuma. Belajar teknik beriklan dengan betul di situ.

4. Kelas penulisan kreatif - bagi yang bercita-cita menulis cerpen. Belajar menulis cerpen dahulu sebelum menulis novel. Apabila sudah pandai tulis cerpen, insya Allah boleh menulis novel.

Jika anda berminat untuk belajar membina asas blog dant turut serta bersama kami di akademi ini, boleh hubungi saya :

email : anysidayuzakaria@gmail.com
sms / wtsapp : 017-7912993
add saya di facebook : https://www.facebook.com/anies.aiz


___________________________________________________________________
 
 

 
 
EBOOK 101 IDEA HOME BASED BISNES
SUDAH TERBIT
Dapatkan segera dengan harga RM50 SAHAJA
 
 

EBOOK 101 IDEA HOME BASED BISNES

Bab 1: 101 Idea Home Based Bisnes
Bab 2: Mula Bisnes Tanpa Modal
Bab 3: Rancang, Sasar Matlamat
Bab 4: Strategi Pemasaran Online
Bab 5: Strategi pemasaran Offline

Bab 6: Operasi Dari Rumah
Bab 7: Khidmat Pelanggan Online
Bab 8: Produk digital vs produk fizikal
Bab 9: Strategi Pemasaran Gaya Rasulullah
Bab 10: Rahsia Bisnes Siti Khadijah
Bab 11: Pengalaman Usahawan Sukses


 
Bakal Terbit 15.12.2013
Ebook Panduan 44 hari Pantang Tradisional & Moden
Tempahan sah sehingga 15.12.12013 dengan harga RM30 SAHAJA
 

Mahu dapatkan ebook 44 Resipi pantang Tradisi Melayu (yang akan terbit pada 1.1.2014)?
Belian ebook panduan 44 hari pantang tradisional & moden sebelum 15.12.2013, akan melayakkan anda menerima ebook bonus 44 resipi pantang tradisi melayu, dengan hanya menghantar ulasan ebook panduan 44 hari pantang.
 
Tempah sekarang di sini hanya dengan harga RM30 sahaja. Hantar ulasan kepada saya, dan anda layak untuk menerima ebook bonus ini.
Tawaran sah sehingga 15.12.2013 SAHAJA.Jom beriklan di sini Soho Directory. Baca terma iklan di Ruangan Iklan Online
Beli buku agama, buku motivasi & ebook di sini Aizmall Gedung Buku Online

Beli produk sunnah dan kelengkapan solat di sini Aizmall Sunnah Online
Beli pelbagai jenis produk kesihatan, makanan dan produk borong bisnes di sini Aizmall Gedung Online

Sertai kami di Akademi Bekerja Di Rumah. Untuk yang berminat mendaftar kelas online asas membina blog fanpage bisnes atau penulisan, hubungi saya :

Sms/ Whatsapp : 017-7912993