Tuesday, 31 December 2013

Rakan Niaga / Pengurus Online Akademi Bekerja Di Rumah

Teks : Anys Idayu Hj Zakaria


Menurut Harian Metro hari ini (31/12/13), Perniagaan secara dalam talian dijangka terus berkembang pada 2014 terutamanya dengan jumlah peniaga sambilan yang memulakan bisnes secara online berikutan peningkatan kos sara hidup. Perniagaan online ini akan mencatatkan pertumbuhan yang memberangsangkan kerana penggunaan internet yang sangat meluas. Juga teknik penjualan menerusi facebook, instagram melalui perkongsian gambar, teks atau video yang berkesan untuk memacu jualan. 

Perkhidmatan yang ditawarkan hanya di talian seperti pengurusan perniagaan, pengurusan akaun, sistem jualan dan belian stok dijangka akan menjadi antara segmen carian popular bagi pengguna internet menjelang tahun 2014. 

Dengan ini, secara berbesar hatinya, kami di Akademi Bekerja Di Rumah menawarkan satu pakej mula bisnes hanya dari rumah sahaja. Tanpa perlu keluar modal tinggi. Tanpa perlu penyimpanan stok atau urusan pengeposan. Semuanya atas talian sahaja melalui produk digital dan khidmat servis pakej iklan dan kelas online.

Bagi mereka yang masih tercari-cari arah panduan untuk memulakan bisnes, tidak tahu bagaimana mahu bermula. Masih tidak ada produk untuk diniagakan, saya mengalu-alukan tuan/puan menjadi Rakan Niaga Akademi kami. Dengan hanya mendaftar sebagai rakan niaga, tuan/puan akan dilatih dalam kelas asas blog dan akan diberikan latihan demi latihan untuk terus memulakan bisnes dengan produk kami hanya menggunakan komputer dan internet. Bagi pakej B,  Daftar Kelas Bisnes ini (2 kelas sekaligus & automatik menjadi rakan niaga Akademi Bekerja Di Rumah) insyaAllah PERCUMA Kelas Asas Urus Akaun. kouta 10 orang pertama untuk Januari hanya ada 2 kekosongan sahaja lagi.

Kata Pengasas Akademi Bekerja Di Rumah Puan Masayu Ahmad :
 
"Tulis setiap hari mahu berapa, mulakan awal pagi, tolak ketepi semua letih, malas, bosan, suka bertangguh, buat sungguh-sungguh, mulakan dengan sedekah dan lupakan, kerjalah sebaiknya, insya-ALlah Allah tak pernah menangguh dan akan cukupkan segala keperluan"


Hubungi saya untuk pendaftaran rakan niaga akademi :

email : anysidayuzakaria@gmail.com
sms / wtsapp : 017-7912993
add saya di facebook : https://www.facebook.com/anies.aiz