Thursday, 29 September 2016

Kelas Blog ABDR

Bagaimana KELAS ONLINE BLOG berlangsung?
+ kelas beroperasi secara online
+ khatam Belajar asas blog untuk gambaran teknik menulis
+ nota tutorial bergambar disediakan
+ waktu belajar yang fleksibel
+ ada facebook group dan whatsap group khas untuk para pelajar
+ masih boleh ikut tutorial walaupun selesai tugasan
+ belajar siapkan sendiri blog dalam tempoh yang ditetapkan.

Apa Kata Mereka Tentang ABDR 

👍🏻👍🏻abdr terbaik. Tak cukup dalam kelas fb, wassap personal pon boleh👍🏻👍🏻😍😍Sbb tu saya suka medium blog sesangat. Sorg baca je dh jdi pelanggan😘 (Emme Marina) 

ABDR mmg terbaik. blog dgn abdr mmg boleh menjana pendapatan kalau konsisten.(Norliza) serius akak lebih suka blog (Rosilawati)

ABDR je yg ada online😁 (Noor Azila) 

Abdr ni kan antara bisnes yg sgt santai. Just nice utk surirumah yg hari2 sibuk dgn rumah. (Umi)


Kami sudah buka PENDAFTARAN OKTOBER. 10 tempat untuk KELAS ONLINE, dan 7 Oktober KELAS DI JB. Jangan lupa daftar jika sudah sedia (Whatspp 017-7912993) 


 :D