Wednesday, 5 October 2016

Blog Rumah Kita Sendiri

Teks : Anys Idayu Zakaria 


Walau kencang macam mana pun kita sebagai usahawan berbisnes dengan menggunakan FB, kita mesti juga belajar menggunakan blog sebagai medium pemasaran. Kenapa penting blog? Kerana FB ini sebenarnya macam RUMAH SEWA, bila-bila masa Tuan Rumah boleh ambil semula. Jadi untuk memastikan semua perkongsian tentang bisnes, serta promosi kita selamat, ada baiknya kita pindah masuk ke BLOG, yang kita panggil sebagai rumah kita sendiri. Free pun free, hanya perlu belajar nak gunakan blog supaya lebih mudah bakal pelanggan jejak kita di carian.

Faham ke, tak faham tak pe. Yang dah memiliki blog sahaja akan tau kelebihan. Jadi yang belum tu, cepat-cepatlah BELI RUMAH SENDIRI  


OPS nak bagitau, kami sedang buka pendaftaran kelas online blog 9 kosong, 7Oktober KELAS BLOG DI JB. 19 November KELAS BLOG DI SABAH.