Thursday, 31 March 2016

Kenapa Bisnes Online Perlukan Blog

Teks : Anys Idayu Zakaria 

 
KENAPA BISNES ONLINE MEMERLUKAN BLOG?
Jika menggunakan blog, apa sahaja yang kita tulis dan post boleh di akses, dijumpai dan dibaca oleh sesiapa sahaja dengan melalui enjin carian. Tak kan hilang pun. memang kekal ada dalam blog kita. Post tahun lepas, pun masih boleh dibaca lagi harini.

Kalau guna fb posting kita sekejap je akan turun dan perlu scroll ke bawah mencari-cari lagi-lagi kalau kita banyak update status dalam sehari. Post kita pun mungkin hari yang sama atau sehari je lalu di newfeeds rakan-rakan fasebook. Tulis harini belum tentu boleh jejak lagi 6 bulan akan datang. Sayang tau perkongsian di biarkan macam tu je wink emoticon
.
‪#‎kelasonlineblog‬ ‪#‎jombelajarbuatblog‬