Thursday, 17 December 2015

Buat Duit Dengan Blog?

Ok ni nak bagitau, sifu usahawan yang tulis tau, yang memang dah 9 tahun menulis di blog. Sampai sekarang pun masih berblog.
Betulke boleh buat duit dengan blog?"
======
Sekarang. Bila orang tanya, betulke boleh buat duit dengan blog?
Saya dengan yakin akan jawab, "Yeap, boleh buat duit, dengan sangat banyak"

Hehe...
Jika anda seorang peniaga, gunalah blog untuk tingkatkan jualan.
Jika anda seorang affilaite, gunalah blog untuk dapatkan komisen.
Jika anda tak tahu nak buat, tulislah di blog, nanti boleh dapat duit daripada pengiklanan.
Ok. Itu teorinya lah.
(Raja kamil)
.
.
Ok yang ini dari saya,
memang pun blog boleh buat duit, kalau betul cara.
Dulu kalau blogger keluar paper, saya selalu kata betul ke diorang ni, macam mana la agaknya.
Nahh, sekarang bila dah tau, memang confirm tak diragui.
Suka dan tak rugi belajar.
Mula dulu, belajar teknik yang betul. Baru boleh belajar untuk dapat duit dari blog.
.
.
.
Ada yang nak belajar menulis blog, boleh hubungi saya ya

Email : anysidayuzakaria@gmail.com
sms/wsapp : 017-7912993 (anies)